• Rashladni uređaji, opremanje lokala i objekata u prehrambenoj industriji, oprema za catering, planiranje, konzalting, know-how, dizajn, projektiranje, strategija prodaje, personaliziran pristup

О NAMA

Cjelovita i iscrpna smo tvrtka koja sa svojim partnerima djeluje 33 godine u Hrvatskoj i ostalim zemljama Europskog tržišta proizvodi montira i prodaje profesionalnu opremu vezanu za pripremu, proizvodnju, preradu, skladištenje, hlađenje, distribuciju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Ogranak smo udruženja talijanske grupe proizvođača koji pokriva široko područje profesionalne opreme, rashladne tehnike, opreme za lokale, poslovne prostore i opremu industrijskih objekata.

Uređaji i oprema za markete,supermarkete, mesnice, ribarnice, pekare, slastičarne, sladoledarne, rashladne ili tople vitrine, klaonice, preradu mesa, ribe; paneli i rashladne komore, strojevi, ugostiteljski i industrijski ledomati, rashladni sistemi i uređaji u industriji za voće i povrće, kuhinje i strojevi za restorane hotele, caffe barove, kafiće, fast food, pečenjare, konobe, bistro i pivnice glavni su nazivnici za koje isporučujemo standardna kao i vanstandardna rješenja.

Također, za svu navedenu opremu promptno nabavljamo rezervne dijelove za uređaje, strojeve i opremu, marki koje su iz naše grupacije i većinu ostalih poznatih i manje poznatih proizvođača. Isporuku rezervnih dijelova osiguravamo i nakon puno godina bez obzira da li se takva oprema ili uređaj i dalje proizvodi ili je već van proizvodnje.

Naša pravila određena su potrebama naših kupaca, a naše je svakodnevno nastojanje zadovoljiti kupca pažljivim odabirom proizvoda koji svojim tehničkim karakteristikama i cijenom ispunjava njegova očekivanja. Svaki upit kojeg dobijemo od strane naših klijenata posebno se detaljno i brzo prouči. Vrlo često potrebe naših klijenata su i po tehničkim karakteristikama vrlo specifične stoga je naš tim posebno i pripremljen.

Da bi se pravilno i sa sigurnošću u svakom trenutku mogao izabrati proizvod koji po mnogim tehničkim karakteristikama i cijeni odgovara potrebama naših kupaca naš standard komuniciranja sa našom grupom proizvođača je na izvornom jeziku odakle proizvod i dolazi. Isključena su posredovanja u prevođenju pa su takve ali često moguće greške izbjegnute. Sva oprema je proizvedena striktno u Italiji.

Tehnički jezik kojim se koristimo je također na izvornom jeziku proizvođača te sa našim tehničarima komuniciramo na istoj razini. Proizvodi su podložni promjenama i tehničkim doradama pa su naša usklađenja sa serviserima na svim područjima svakodnevni standard. Naša grupa proizvodi više od 60 % proizvoda koje nudimo.Za isporučenu opremu i uređaje dajemo garanciju, osiguravamo tehničku podršku i servis.

Iz našeg sjedišta pokraj Rijeke ili preko naših 35 timova kooperanata na različitim lokacijama,u skladu s našim mogućnostima, nudimo besplatno savjetovanje, izmjeru vašeg lokala, idejna rješenja, tehnologiju i upute po potrebi i na Vaš zahtjev.

Upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Rijeci, MBS 040401635, MB 5074088, OIB 83739154044. Iznos temeljnog kapitala iznosi 20.000,00kn i uplaćen je u cjelosti. Članovi uprave: Sara Kadmen. Transakcijski račun: HR8523400091111007114 kod Privredne banke d.d.

 

 

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.